Hardhouten vlonderplank


Hoe je een hardhouten vlonderplank online bestellen moet hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. Er bestaan vele aanbieders op dit vlak. Onze bestelprocedure wijst zichzelf. De enige kanttekening die we willen maken is dat je bij ons een gratis proefmonster kan bestellen.

Wellicht vind jij het prettig om eerst met eigen ogen te zien welke houtsoort te precies besteld voordat jij je order online plaatst. Begrijpelijk. Maar dan over het leggen, hierover kunnen we meer vertellen.

Koop online vlonderplanken

Kunststof vlonderplanken kunnen op den duur kort van structuur worden en geïmpregneerde vuren vlonderplanken zijn gewoonlijk enigszins groen van kleur. Je kunt voor tuinhuizen en schuttingen bijvoorbeeld prima geïmpregneerd vurenhout gebruiken. Maar voor vlonders, waar voortdurend water op kan staan, adviseer ik je om hardhouten vlonderplanken te gebruiken.

Onbehandelde vlonderplanken zullen onder invloed van uv-licht altijd vergrijzen. Het geldt ook voor de geimpregneerde, hardhouten als kunststof vlonderplanken. Sommige mensen vinden dit juist erg mooi, maar anderen zien bijvoorbeeld liever de bruin/rode kleur van hardhout.